Disclaimer

Hoe maakt u gebruik van deze website?

Rijnheuvel Advies + Administratie

Aansprakelijkheid

De op deze website getoonde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledige en/of incorrecte informatie en voor het niet correct functioneren van deze website. Hoewel Rijnheuvel Advies + Administratie B.V. alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Rijnheuvel Advies + Administratie B.V niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet worden verzonden. Rijnheuvel Advies + Administratie B.V kan niet verantwoordelijk worden gesteld wanneer virussen op deze website zouden voorkomen. Evenmin kan Rijnheuvel Advies + Administratie B.V verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud, het gebruik en het functioneren van de websites die met deze website zijn gelinkt.Intellectueel eigendom
De op deze website getoonde informatie, waaronder teksten, foto's, grafisch materiaal, merken, logo's en (handels)namen, zijn eigendom van of in licentie bij de opdrachtgever van de site, en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Deze informatie blijft eigendom van de opdrachtgever of derden. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Het is de gebruiker van de website niet toegestaan de inhoud van de website op enigerlei wijze te verveelvoudigen, bijvoorbeeld door de inhoud door te sturen of te distribueren dan wel (tegen vergoeding) beschikbaar te stellen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de Rijnheuvel Advies + Administratie B.V.Databescherming

Rijnheuvel Advies + Administratie B.V respecteert de privacy van elke bezoeker aan deze site. Hierna wordt beschreven hoe Rijnheuvel Advies + Administratie B.V gegevens verzamelt en hoe die gegevens gebruikt worden.

Privacy

Alle persoonsgegevens, die u via deze website verstrekt, worden behandeld conform de vigerende wetgeving op het gebied van de privacy. Gegevens zullen nimmer aan derden ter hand worden gesteld.

Persoonsgegevens

Rijnheuvel Advies + Administratie B.V verzamelt geen persoonsgegevens tenzij deze op vrijwillige basis worden verstrekt. Met het invullen en versturen vaneen formulier, of het verzenden van een e-mail geeft een bezoeker Rijnheuvel Advies + Administratie B.V toestemming zijn of haar persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken voor het verlenen van aangevraagde informatie en diensten en voor het gebruik voor statistische doeleinden.

Automatisch vergaarde niet-persoonlijke identificatie-informatie
In sommige gevallen zal Rijnheuvel Advies + Administratie B.V gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals welke versie browser of computer operating system een bezoeker gebruikt, IP-adressen toegewezen door providers, etc. Deze gegevens helpen ons de site beter af te stemmen op de wensen en voorkeuren van de bezoekers

Geschillen

Bij eventuele geschillen gerelateerd aan deze website is het Nederlands recht van toepassing.

Wijzigingen
Wij behouden het recht deze disclaimer op elk moment, zonder kennisgeving, te wijzigen. Wanneer u vervolgens gebruik blijft maken van deze website bent u automatisch gebonden aan de voorwaarden van de gewijzigde disclaimer.

Kom snel een keertje kennis maken met 1 van onze partners!

Wat drijft ons?

Wij willen onze klanten verder helpen. Daarom gaan we naast hen staan, als een goede vriend. Maar dan wel eentje met een berg aan kennis, kunde en ervaring op het gebied van administratie, belastingen en personeelszaken.

Typisch Rijnheuvel

• Wij kennen u, u kent ons. Persoonlijk.
• Kennis en kunde van de grote kantoren.
• Korte lijnen van een klein kantoor.
• Praktische insteek, perfect voor MKB.
• Techniek-onafhankelijk. Alles kan.

Veilige keuze

Wij zijn aangesloten bij de NOAB en staan in het Register Belastingadviseurs. U weet dus zeker dat we vakkundig en betrouwbaar zijn, goede contacten met de fiscus hebben en een eerlijke prijs rekenen.

Rijnheuvel Advies + Administratie | Beughof 23, 3984 LP Odijk | 0343-748000 | rijnheuvel@rijnheuveladvies.nl
Algemene voorwaarden | Disclaimer | Aangesloten bij NOAB, RB